Tratamentul dentar interdisciplinar

Tratamentul dentar interdisciplinar se referă la abordarea integrativă a problemei dentare, prin care diferite specializări dentare se unesc pentru a oferi pacienților cele mai bune soluții și rezultate. Acest tratament aduce în prim plan ideea de echipă, de comunicare și prelucrare a informațiilor în vederea abordării corecte a planului de tratament și a punerii în practică a manoperelor eficiente.

În ceea ce privește clinica Dentmark, echipa interdisciplinară dentară lucrează împreună pentru a evalua, diagnostica și trata problemele dentare complexe. În cadrul acesteia vei regăsi medici generaliști, medic endodont, specialist parodontolog, specialist ortodont, specialist DSD, CEREC și implantolog, precum și medic specialist în chirurgie buco-maxilo-facială. Aceștia colaborează pentru a identifica cele mai bune opțiuni de tratament și strategii de gestionare a problemelor dentare, iar pacientul descoperă că are acces la un spectru larg de specialități dentare.

Această abordare integrativă poate fi foarte eficientă în tratamentul bolilor și afecțiunilor dentare, redând cu succes zâmbete curate, frumoase si sănătoase. De asemenea, această abordare poate oferi pacienților un sentiment mai puternic de sprijin și încredere, ceea ce poate îmbunătăți calitatea vieții acestora.

În concluzie, munca în echipă aduce beneficii majore, atât pacienților care ne vizitează, cât și personalului Dentmark.