Smile design

Avem nevoie de un zâmbet care să exprime bucuria din noi. Să aducă la suprafață frumusețea din sufletele noastre. Conceptul de DSD ne ajută să creăm nu numai un zâmbet frumos, ci și sănătos în armonie cu trăsăturile și emoțiile noastre. Asistați de computer, bazându-ne pe un protocol foarte bine sistematizat reușim să elaborăm și să simulăm cel mai corect plan de tratament pentru orice pacient. Plecând de la trăsăturile feței, găsim cea mai potrivită formă, culoare, arhitectură a zambetului tău cu ajutorul programelor digitale: apoi tehnicianul transpune acest design personalizat în ceară, iar de aici trecem la o simulare direct pe dinții tăi pentru a îți forma o idee despre ce putem face pentru zâmbetul tău. Vom folosi mai departe acest design ca și ghid pentru a realiza efectiv tratamentul.

Fațete

Sunt un tratament menit să modifice ușor forma, culoarea și poziția dinților pentru un zâmbet echilibrat și în armonie cu buzele, obrajii, ochii și forma feței. 

Coroane

Sunt un tratament restaurativ de care este nevoie pentru a reface structura și funcționalitatea dinților și a implanturilor.

Albire dentară

Tratament dentar cu scop cosmetic care are ca rezultat dinți mai albi cu 2-3 nuanțe, în funcție de structura dinților.

Prevenție

Când te gândești la dinții tăi vrei să îi știi sănătoși, curați, să ai cea mai frumos mirositoare respirație și cel mai strălucitor zâmbet.

Programează-te la o consultație