Radiologie dentară

Pas cu pas către un centru de excelență ce furnizează sănătate și adună la un loc toate specialitățile pentru a oferi siguranță, diversitate și performanță. Servicii de înaltă calitate, asigurate de medici de excepție, aparatură de actualitate, materiale de o calitate impresionantă, laborator in-house, și nu în ultimul rând, radiologie și imagistică medicală proprie. Suma tuturor investițiilor se reflectă în rezultatele diferitelor manopere efectuate în clinica Dentmark.

Așadar, cine îi poate opri pe acești oameni să ducă stomatologia pe culmile succesului și în ce vom ajunge să măsurăm performanțele acestora?

De curând, în cadrul Clinicii Dentmark am dat startul unui nou proiect de amploare. Atât pacienții interni, cât și cei externi vor beneficia de servicii de radiologie și imagistică dentară. Din dorința de a pune la dispoziție pacienților o gamă largă de servicii medicale, Clinica Dentmark tinde să-și atingă obiectivele, ori de câte ori își impune.

Astfel, fiecare pacient ce va solicita o consultație va parcurge întregul traseu prin clinica Dentmark. Completarea fișei pacientului, realizarea unei radiografii, consultația orală cu ajutorul scanerului intraoral, fotografierea pacientului în vederea simulării zâmbetului final, întocmirea planului de tratament – informații ample în ceea ce-l privește, precum și exemplificarea materialelor folosite, atât în cabinet, cât și în laborator.

We love to see your smile!