Profilaxie dentară

Când te gândești la dinții tăi vrei să îi știi sănătoși, curați, să ai cea mai frumos mirositoare respirație și cel mai strălucitor zâmbet.

2_9-min

Pentru aceasta, Dentmark a creat un nou concept: o clinică de prevenție, profilaxie, prevenire, sau cum vrei tu să îi zici, dedicată exclusiv să îți mențină sănătatea dinților, să te controleze la timp pentru a nu avea niciodată tartru, gingii inflamate, carii. Problemele acestea sunt de obicei banale, dar neglijate pot să declanșeze o reacție în lanț cu consecințe foarte serioase: o boală parodontală greu de controlat care va duce la pierderea timpurie a dinților.

Nu vrem să mai aștepți pentru un detartraj sau pentru un control de rutină. În plus, dacă vrei să ai dinții strălucitori înainte de un eveniment, un weekend în oraș sau cu orice ocazie s-ar ivi, te putem programa rapid pentru o sesiune de albire, pentru un detartraj, o igienizare, chiar în ziua respectivă sau cel târziu în următoarea. Un întreg departament dedicat măsurilor de prevenție și manoperelor simple de estetică îți stă la dispoziție.

Smile design

Conceptul de DSD ne ajută să creăm, nu numai un zâmbet frumos, ci și sănătos, în armonie cu trăsăturile și emoțiile noastre.

Fațete

Sunt un tratament menit să modifice ușor forma, culoarea și poziția dinților pentru un zâmbet echilibrat și în armonie cu buzele, obrajii, ochii și forma feței. 

Coroane

Sunt un tratament restaurativ de care este nevoie pentru a reface structura și funcționalitatea dinților și a implanturilor.

Albire dentară

Tratament dentar cu scop cosmetic care are ca rezultat dinți mai albi cu 2-3 nuanțe, în funcție de structura dinților.

Programează-te la o consultație