Lampa Zoom

16_2-min

Lampa Zoom White Speed

Lampa Zoom este brandul Phillips de albire, cel mai popular în SUA și probabil va deveni brandul de referință pentru procedurile de albire în Romania Rezultatele sunt spectaculoase. Cu ajutorul acestei tehnologii poți avea dinți cu până la 8 nuanțe mai albi în doar o oră, fapt dovedit prin studii clinice. Este metoda noastră prin care îți creăm un zâmbet mai luminos și mai sănătos ce îți va reda pofta de a zâmbi non-stop.

Deoarece este un tratament minim invaziv și se efectuează sub supervizarea unui specialist, albirea ZOOM nu afectează sănătatea dentară.

În cazul în care ai obturații sau coroane în zona frontală, albirea nu este recomandată deoarece acestea nu se vor deschide la culoare, rezultatul obținut fiind unul inestetic. Ulterior, acestea se pot înlocui.

Intre 2 și 5 ani, în funcție de obiceiurile alimentare. Pentru un rezultat de durată recomandăm o igienă bucală riguroasă, efectuarea unei igienizări profesionale o dată la 6 luni și renunțarea la obiceiurile care pot provoca colorații ale dinților.

Procedura de albire dentară este complet nedureroasă. În urma efectuării albirii poate apărea o ușoară sensibilitate care va dispărea în maxim 24 de ore.

Fațetele dentare ceramice sunt o alternativă permanentă de schimbare a culorii dinților.

Varianta profesională ZOOM 2 AP – costă 300 Euro.

Programează-te la o consultație