Implant dentar

chirurgie

Implanturile ne ajută să ne recăpătam sănătatea și odată cu ea estetica pierdută.

Vrem să mâncăm normal, să zambim din nou, iar implanturile sunt suportul de care avem nevoie. Planificarea și integrarea implanturilor în design-ul zâmbetului tău sunt foarte importante. De aceea, tratamentul presupune 3 etape foarte ușor de urmat și înțeles.

Etapa de diagnostic digitală

Presupune o consultație în care îți vom face pozele , modelul de studiu și vom studia radiografiile. Pe baza lor vom elabora planul de tratament complet, costurile, durata aproximativă și alternative de tratament. Se pot realiza și în această etapă ghidurile care se vor integra în os.

Etapa de aplicare a dinților (restaurările protetice)

Vom lua o amprentă, iar laboratorul vaexecuta lucrările definitive. Vom face o probă și apoi le vom fixa definitiv.

Ghidurile chirurgicale

  • sunt concepute pentru a face foarte precisă inserția implantelor: sunt printate 3D pe baza planificării digitale a implanturilor într-un software specializat ce utilizează computer-tomografia unui pacient.
  • fac intervențiile mai precise și sigure, în special în cazurile mai dificile, pentru a minimaliza riscurile și complicațiile.
  • țesuturile sunt mai puțin traumatizate, iar vindecarea este mai rapidă și mai puțin dureroasă.

Sinus lift-ul

Reprezintă o manoperă chirurgicală care are scopul de a mări cantitatea de os în zona laterală, când acesta nu este suficient, pentru ai pierdut acest os odată cu extracțiile, iar sinusul maxilar e prea aproape de gingie.

Intervenția este planificată împreună cu implanturile dentare, pe un computer-tomograf, iar la nevoie se printează 3D un ghid chirurgical, pentru a ghida inserția implanturilor. Vindecarea este accelerată pentru că folosim tehnica PRFP, prin care se aplică pe zona unde a avut loc intervenția o membrană realizată prin centrifugarea sângelui recoltat chiar de la tine.

  • implanturile se inserează când lipsesc dinții.
  • implanturile nu au contraindicații absolute.

Există numai câteva afecțiuni generale care necesită compensare și precauții (diabet, osteoporoză, HIV, fumat). În aceste cazuri se colaborează cu medicul specialist.

Acest lucru îl putem află prin analiza computer tomografului.

Megagen

Implanturile folosite de echipa noastră sunt selectate în funcție de nevoile pacientului. Nu există un implant perfect sau o rețetă perfectă de aplicare. Implanturile existente pe piața actuală sunt foarte variate. Cele selectate de noi corespund celor mai versatile cereri medicale și celor mai exigente probe ale timpului.

Costurile vor fi determinate ulterior consultației și pot fi eșalonate în funcție de planul de tratament și nevoile tale. După o evaluare corectă a situației tale putem discuta planuri financiare potrivite pentru tine.

Programează-te la o consultație