Georgiana Sima – Front desk officer

Este despre modul în care alegi să-ți începi ziua, despre acel zâmbet sincer, umbrit de mască, despre energia pe care o împărtășești celor din jur, precum și despre emoțiile transmise în lipsa cuvintelor.

Alegem zi de zi să empatizam fară încetare. Să-ți oferim informații concise, să-ți creăm o atmosferă relaxantă și să-ți fim aproape pe tot parcursul planului de tratament, acest lucru ne face ziua cu adevărat magică.

Rutina noastră va fi pe deplin caracterizată de satisfacția pacientului în ceea ce privește parcursul acestuia prin clinică, încă de la efectuarea primei programări. Responsabilitățile noastre se împart între pacient și modul în care ne oferim serviciile. Încasarea, întocmirea facturilor, realizarea programărilor sunt doar câteva plusuri care se adaugă la taskurile cu adevărat de bifat.

Încrederea și promptitudinea cu care răspundem solicitărilor spun multe despre capacitatea noastră de a face față provocărilor de zi cu zi.

Georgiana Sima: “Suntem responsabili, preocupați de nevoile celor care ne trec pragul și întotdeauna focusati pe « targetul zâmbetelor » pacienților noștri.”

 

Dispuși întotdeauna să clarificăm fiecare detaliu, veți dispune de întreaga noastră atenție pe tot parcursul planului de tratament. Contează pe noi să-ți fim alături la fiecare pas!