Dinți ficși într-o zi

Cu siguranță ați auzit despre conceptul “dinți ficși într-o zi”. În clinica Dentmark oferim pacienților oportunitatea de a-și redobândi calitatea vieții anterioare într-un timp record, cu ajutorul unei proceduri revoluționare, minim invazive și de durată. 

Astfel, veți avea parte de experiența unei echipe de excepție, aflată într-o continuă perfecționare, a unor servicii integrate și complete, a materialelor de calitate și a tehnologiei de ultimă generație în vederea obținerii unor rezultate la standarde cât mai înalte.

Din dorința de a aduce serviciile stomatologice cât mai aproape de pacienți, ne aflăm într-un continuu progres de transformare a unei clinici stomatologice într-un veritabil centru de excelență. Sănătatea celor care ne trec pragul reprezintă targetul nostru de zi cu zi.

La clinica Dentmark suntem întotdeauna pregătiți să punem nevoile pacienților mai presus de problemele noastre. Oferim sănătate reală în schimbul unui zâmbet sincer.

Cine poate beneficia de procedura “dinți ficși într-o zi”?

Din punct de vedere estetic și funcțional, implantul dentar constituie soluția optimă de înlocuire a dinților lipsă. Însă, când vine vorba de pacienți edentați total sau parțial care își doresc o lucrare fixă, pacienți ai căror dinți sunt afectați de boala parodontală într-un stadiu avansat sau care nu mai pot susține o lucrare fixă pe proteze dentare, ori purtătorilor de proteze care își doresc dinți ficși, specialiștii clinicii Dentmark recomandă sistemul «dinți ficși într-o zi ».

De câte tipuri este implantul dentar Sky Fast and Fixed?

Se poate recurge la sistemul Sky Fast and Fixed atât pentru maxilar, intervenția constând în inserarea a 6 implanturi dentare, cât și pentru mandibulă, intervenția presupunând inserarea a 4 implanturi dentare.

Avantajele procedurii “dinți ficși într-o zi”:

Sistemul revoluționar Sky Fast and Fixed reușește cu brio să redea pacienților funcționalitatea, estetica, stalibilitatea, longevitate, încrederea de sine și calitatea unei vieți lipsite de grija sănătății orale, într-un timp scurt.

Cum pot beneficia de dinți ficși într-o zi?

În urma consultației, a efectuării unei radiografii sau computer tomograf, după caz, și realizarea unui set de analize, medicul specialist recurge la întocmirea planului de tratament. Ulterior, pacientului i se iau amprente inițiale cu ajutorul scannerului intraoral, are loc intervenția chirurgicală cu inserarea implanturilor, se efectuează o radiografie de control, se iau amprentele finale și se recurge la montarea lucrării provizorii. După 4-6 luni, timp în care are loc osteointegrarea, se confecționează și se aplică lucrarea fixă definitivă.

Astfel, datorită procedurii “dinți ficși într-o zi” îți redobândești, pe lângă estetica și funcționalitatea unui zâmbet perfect, încrederea în sine. 

Ține de noi să-ți oferim garanția unui zâmbet de excepție!