Dentmark Teen – clinică stomatologică de copii

Conceptul “Dentmark Teen” a fost special conceput pentru a face din clinica Dentmark, nu doar o clinică stomatologică, ci una de familie. Ne-am dorit să oferim o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate, într-o era digitalizată, la prețuri cât mai accesibile. Astfel, am pus mai presus de orice problemă, grija pentru pacienți.

Suntem întotdeauna atenți la nevoile celor mici, la calitatea serviciilor oferite, precum și la experiența acestora în clinică. Lucram cu noi la a oferi soluții personalizate problemelor celor mici. Suntem convinși că tratamentul stomatologic la copii presupune, pe lângă asigurarea sănătății acestuia și dedicarea, răbdarea și competențele unui medic stomatolog bine pregătit. Dispunem din plin de motivația de a-i face să-și depășească emoțiile, să adopte un comportament de cooperare și să deprindă obiceiuri sănătoase. Ne asigurăm ca la finalul tratamentelor să afișeze cel mai sănătos și mai puternic zâmbet pe care să-l îngrijească în cel mai viguros mod.

Experiența în clinică a celor mici constituie un aspect important în asigurarea sănătății întregului organism. Datorită atmosferei relaxante și ambientului special creat pentru ei, familiarizarea copilului cu echipamentele, sunetele acestora și personalul va avea loc mai rapid.

Designul este înca un plus care se remarcă încă de la intrarea în clinică. Am îmbinat elemente colorate, surprize inedite, zâmbete sincere, o tablă imensă, cretă și creioane, într-un spațiu de poveste. Astfel, timpul va trece de două ori mai rapid, iar dorința de a reveni va fi mult mai accentuată.