Despre noi

Înființată ca o afacere de familie, clinica s-a dezvoltat de la an la an prin tehnologizare și specializarea personalului.

1-min

Misiunea noastră

Suntem o clinică dinamică în permanentă modernizare și dezvoltare. Nu facem rabat la calitate și nici în domeniu: materiale, tehnologie și nu în ultimul rând în pregătirea echipei pe care o avem.

2-min

Cum facem?

Vrem oferim stomatologie de cea mai înaltă calitate, la prețuri cât mai accesibile într-o eră digitalizată. De aceea, permanent o ne găsești adaptând cele mai dinamice și moderne tehnici care apar în lumea stomatologiei. Putem trata orice caz la orice nivel de complexitate. Avem 4 săli de tratament, laborator dentar propriu, dotate cu cele mai moderne echipamente existente pe piață și nu în ultimul rând, oamenii cei mai pregătiți pentru oricare ar fi nevoile tale.

3-min

Viziunea noastră

Credem în soluții complete pentru a reda echilibrul dintre frumusețe, sănătate și funcționalitate. Având la bază conceptul Digital Smile Design, viziunea noastră este facem ceea ce tu ai nevoie, ce îți dorești de la zâmbetul tău se îmbine cu cele mai potrivite tratamente pe care ți le furnizăm noi. Astfel, îți putem arăta o previziune digitală a ce putem obține, plan ce ne va ghida în fiecare etapă a tratamentului tău. Vei avea nu numai un zâmbet frumos, dar și unul sănătos și longeviv; nu numai un zâmbet frumos, ci unul care îți schimbe cu totul modul în care îți împărtășești emoțiile.

Programează-te la o consultație