Workflow digital

Este singura tehnologie de pe piață care oferă posibilitatea realizării lucrărilor protetice dentare într-o ședință. El e reprezentat de o serie de aparate digitale de scanare, proiectare în soft specializat, frezare în blocuri de ceramică care vă oferă vouă, pacienților noștri, cea mai durabilă și biocompatibilă soluție de reabilitare a dinților compromisi. Iată cum te poate ajuta CEREC:

dinti_intr-o_zi

Dinți într-o zi

Cu ajutorul unei camere intraorale îți luăm o amprentă digitală, care durează circca 5 min (nu mai folosim nici un fel de material de amprenta vechi și scapi de neplăcerile acestei etape). Softul aparatului nostru îți proiectează un dințișor sau mai mulți în aproximativ 10 minute, pe care apoi îl va freza o mașină specializată într-un bloc ceramic, din materialul cel mai rezistent și biocompatibil de pe piață. Îl vom finisa, la sfârșit, și îl vom personaliza cu puțină culoare. In cele din urma, va fi pregatit pentru a fi cimentat în mai puțin de o oră.

implant inr-o zi

Implant într-o zi

Plecând de la o investigație de CT vom previzualiza dintele de care ai tu nevoie. În funcție de acesta, CEREC-ul ne va proiecta inserția implantului în locul potrivit , generându-ne un ghid chirurgical. Pe acesta îl vom folosi pentru inserția implantului fără incizii, fără operații chirurgicale ample. Astfel nu vei avea sângerare, inflamația va fi minimă, deci și disconfortul postoperator va fi minim. După implant poți merge direct la “party”, am zice noi. În plus dacă implantul are suficientă stabilitate poți avea și coroniță în aceeași ședința. Totul poate fi atât de simplu.

cerec

Ortodonție cu CEREC

Când ai nevoie de dinți drepți, putem să apelăm din nou la CEREC. Cu o cameră intraorală îți luăm amprente digitale, realizând planul ortodontic digital, cu posibilitatea previzualizarii rezultatului final. De asemenea, putem exportă informația în laboratoare care folosesc tehnici speciale pentru a confecționa aparate orodontice invizibile, precum Invisalign sau Incognito, cele mai estetice existente pe piață mondială. Putem realiza aparate de contenție și gutiere de albire în mai puțin de 10 minute.

Programează-te la o consultație