Albiri dentare

2_8

Metodele pe care le folosim noi sunt Lampa Zoom și Laserul Biolaser.
Lampa Zoom:
Durează un pic peste o oră tot procesul, care cuprinde igienizarea completă a dintlor, izolarea gingiilor și 4 aplicări de gel. Rezultatul este instant. Când pleci de la clinică, ai garantat dinții mai albi.
Laserul Biolase:
Procesul durează mai puțin de o jumătate de oră, presupune aplicarea gelului și intensificarea efectului cu ajutorul luminii emise de laser.
Te putem consilia, de asemenea, în folosirea produselor de albire acasă.

Deoarece este un tratament minim invaziv și se efectuează sub supervizarea unui specialist, albirea ZOOM nu afectează sănătatea dentară.

În cazul în care ai obturații sau coroane în zona frontală, albirea nu este recomandată deoarece acestea nu se vor deschide la culoare, rezultatul obținut fiind unul inestetic. Ulterior acestea se pot înlocui.

Între 2 și 5 ani, în funcție de obiceiurile alimentare. Pentru un rezultat de durată recomandăm o igienă bucală riguroasă, efectuarea unei igienizări profesionale o dată la 6 luni și renunțarea la obiceiurile care pot provoca colorații ale dinților.

Fațetele dentare ceramice sunt o alternativă permanentă de schimbare a culorii dinților.

Varianta profesională ZOOM 2 AP – costă 300 Euro.

Smile design

Conceptul de DSD ne ajută să creăm, nu numai un zâmbet frumos, ci și sănătos, în armonie cu trăsăturile și emoțiile noastre.

Fațete

Sunt un tratament menit să modifice ușor forma, culoarea și poziția dinților pentru un zâmbet echilibrat și în armonie cu buzele, obrajii, ochii și forma feței. 

Coroane

Sunt un tratament restaurativ de care este nevoie pentru a reface structura și funcționalitatea dinților și a implanturilor.

Prevenție

Când te gândești la dinții tăi vrei să îi știi sănătoși, curați, să ai cea mai frumos mirositoare respirație și cel mai strălucitor zâmbet.

Programează-te la o consultație